Ons bedrijf

Het bedrijf wordt geleid door Do en Ton Butterman en ging in 1992 van start. Onze eerste klant behoort tot op de dag van vandaag tot onze klantenkring. Daar zijn we best trots op. We werken graag in een goede sfeer op basis van heldere afspraken en goede verhoudingen. Dat bevordert, in combinatie met een deskundige, professionele dienstverlening, de kwaliteit van werken.

In de loop der jaren is ons dienstaanbod behoorlijk uitgebreid. We verzorgen de schoonmaak van alle types gebouwen en richten ons daarbij op zowel de inrichting als ramen, wanden en vloeren. Daarbij maken we gebruik van traditionele, ambachtelijke werkwijzen en moderne apparatuur. Door te investeren in mensen, kennis en producten willen we ons steeds verbeteren. Daardoor blijven we up to date met de vele ontwikkelingen op het gebied van arbeidsmarkt, imago, veiligheid en milieu.

Onze opdrachtgevers zijn bedrijven en instellingen in en rond Flevoland. We willen door deskundig en flexibel werken ertoe bijdragen dat de medewerkers in een schone omgeving kunnen verblijven.

Ons motto hierbij is:

Schoon werkt gewoon beter.