Schoonmaak

Gemak staat voorop!

Interieurverzorging

De totale verzorging van inventaris, vloeren, wanden, pantry en sanitaire voorzieningen in kantoren, bedrijfsruimten en instellingen.

Vloeronderhoud

Met moderne schrobmachine`s verzorgen wij schoonmaakwerkzaamheden op allerlei soorten harde vloeren met verschillende toepassingen , tevens zijn wij vakbekwaam in het conserveren van marmoleumvloeren.

Specialistische sanitairreiniging

Deze reiniging word uitgevoerd met behulp van een machine die reinigingsschuim produceert wat op wanden en sanitaire voorzieningen word aangebracht waarna het enige tijd inwerkt, wat een goede reiniging oplevert, ook op moeilijk bereikbare plaatsen, daarna word het afgespoeld met een gebruiksoplossing met naglans voor een streeploos resultaat . Vervolgens word het overtollige water en schuim opgezogen. Deze methode is uitermate geschikt voor grote of intensief gebruikte sanitaire voorzieningen zoals bij zwembaden, sportscholen, sauna`s en campings.

Schaft / kantoorunits onderhoud

Tijdelijke extra ruimte in gebruik? Schoonmaakbedrijf Do Butterman verzorgt voor jou de schoonmaak van o.a. kantoor, schaft en sanitairunits.

Nieuwbouwoplevering schoonmaak

Voor diverse bouwondernemingen en projectontwikkelaars verzorgen wij de schoonmaak vlak voordat een pand aan de opdrachtgever wordt opgeleverd. Dit gaat van bedrijfsgebouwen, vrijstaande bungalow`s tot en met projectmatige woningbouw.

Levering gebruiksartikelen

Ook de levering van diverse artikelen zoals o.a. papieren handdoekjes, handzeep, toiletpapier, zeepdispensers, luchtverfrissers etc. kan je door ons laten verzorgen, zodat je daar geen omkijken meer naar heeft en dus nooit meer mis grijpt. Eigen handdoeken? Geen probleem wij wassen ze voor jou.