Gevelreiniging

Schone gevels zijn niet alleen het visitekaartje van jouw bedrijf, het verlengt ook de levensduur van de gebruikte materialen!

Door jouw gevels periodiek te laten reinigen voorkom je zo hoge kosten in de toekomst als gevolg van het in de originele staat terug brengen van de gevels.

Schoonhouden van gevels

Door op tijd te beginnen met het schoonhouden van de gevels, is het meestal voldoende om deze met alleen heet water te reinigen. Dit is dus aanzienlijk voordeliger dan dat er gebruik gemaakt moet worden van chemische reinigingsmiddelen. Daarnaast stellen gemeentes voorwaarden aan de opvang en lozing van het waswater. Hierbij geldt dus ook: hoe minder vervuiling, hoe lager de kosten zullen zijn. Ook houden wij daarbij rekening met het milieu.

Hogedruk installatie 

Wij beschikken over een mobiele hogedruk installatie welke inzetbaar is voor een brede waaier van reinigingsklussen waarbij het zelfs mogelijk is om door middel van stomen hardnekkige vervuiling te verwijderen zonder de ondergrond te beschadigen. Dit alles nog steeds zonder het gebruik van chemische reinigingsmiddelen, dus lagere kosten én oog voor het milieu!