Gevelreiniging

Schone gevels zijn niet allen het visitekaartje van jouw bedrijf. Het verlengt ook de levensduur van de gebruikte materialen.

Door jouw gevels periodiek te laten reinigen voorkom je zo hoge kosten in de toekomst als gevolg van het in de originele staat terug brengen van de gevels.

Schoonhouden van gevels

Door op tijd te beginnen met het schoonhouden van de gevels is het meestal al voldoende om deze met alleen heet water te reinigen en is dus aanzienlijk voordeliger dan dat er gebruik gemaakt moet worden van chemische middelen. Verder is het zo dat gemeentes voorwaarden stellen aan de opvang en lozing van het waswater en hier geldt dus ook hoe minder vervuiling er is hoe lager de kosten
hiervoor zullen zijn.

Hogedruk installatie 

Wij beschikken over een mobiele hogedruk installatie welke inzetbaar is voor een brede waaier van reinigingsklussen waarbij het zelfs mogelijk is om door middel van stomen hardnekkige vervuiling te verwijderen zonder de ondergrond te beschadigen. Dit alles nog steeds zonder het gebruik van chemische middelen dus milieuvriendelijk.